Gull og sølv til Grimstad bokseklubb i Askim Box Open

En meget bra innsats av alle guttene i ASKIM BOX OPEN   10. og 11. MARS 2012
I sin debut kamp 81 kilo Junior, erobret Mustafa Mohammad Gull i Askim Box Open, og sikret med dette gullet til Grimstad Bokseklubb i denne turneringen. På bildet til venstre strekker dommeren armen til Mustafa i været, Saad Zia på bildet til høyre.
                                                                                                                                           Saad Zia (64 kilo) har bare drevet med boksing i 7 måneder, og han kjempet seg til sølv i dette store stevnet.
Den andre Sølvgutten er ungdomsbokseren Åge Andre Aaser (57 kilo).
Rudi og Helge  bokset kanskje sine beste kamper i sin boksekarriere,og tapte knepent på poeng, Vi trodde etter begge kampene at seieren var i boks, men dommerene ville det anderledes.   Vi er mer en fornøyd med guttenes innsats i norges største bokseturnering, dette lover godt for framtiden til Grimstad Bokseklubb. Kai Robin Havnaa måtte stå over denne turneringen pga influensa, men han kommer sterkere tilbake.
Helge, Åge Andre, Mustafa og Rudi

Leave a Reply