Resultater fra stevne i Sverige

Henning og Stanley har returnert til Grimstad med sine boksere, og det ble hele 4 gull i det store stevnet i Sverige, King of The Ring.
Glodi Eneste (med mesterskapsbeltet) ble kåret til beste bokser i King of The Ring i Båros i Sverige etter 2 solide kamper. Ronny “Balboa” Frivold (i rødt) vant sin klasse 91 kg. Han stoppet sin motstander i slutten av første  runde med en solid treffer til kroppen. Mustafa sport(i lyseblå) utbokset sin motstander i finalen 81 kg og vant 3-0. Helge Engesland som er til venstre på bildet bokset en utrolig bra og hard kamp, og vant finalen 75 kg. Kai Robin`s motstander møtte ikke til kamp, så det ble desverre ikke noe kamp på Kai Robin(til høyre). Vi tok med oss hjem 4 gullmedaljer av 4 mulige. Gratulerer!

Helge, Stanley, Ronny, Mustafa, Glodi, Henning og Kai Robin