Mustafa Al-Bora og Kai Robin Havnaa vant i Kristiansand

Vi gratulerer Mustafa  og Kai Robin som vant sine kamper (Begge 3-0) i Kristiansand den 19.januar.

Tungvekt. Kai Robin Havnaa Grimstad BK – Kevin Okyere Melhus AIK-Lund. Dette var en kamp  vi var veldig spente på. Kevin er en veldig god bokser, med masse rutine. Første runde til Kai Robin, andre runde noe jevnere, men i tredje runde økte Kai tempoet og Kevin kom på etterskudd. En veldig flott bokseprestasjon og en klar seier til Kai Robin.

Lett Tungvekt. Mustafa M Al-Bora – Thorin Birkeland Moss Bk. Mustafa bokset en av sine bedre kamper. Mustafa bokset med flotte bevegelser unnavikelser og kontringer som satt bra, Han tenkte boksing, og det gjorde at han vant en klar seier mot en meget sterk motstander.

Tungvekt. Ronny Frivold Grimstad BK – Sondre Sæle Stavanger GB. Selv om Ronny hadde noen fine treffere som holdt på å sende Sondre i gulvet, så kom Ronny aldri  i gang med boksingen sin, og det ble poeng tap.

Lett welter. Åge Aaser Grimstad BK – Tugay Cakiroglu Stord BK. Det var en veldig jevn kamp med til tider masse bra boksing. Tugay er Junior bokser og Åge er Ungdomsbokser. Selv om Åge bokset bra, gjorde aldersforskjell det til at Tugay var et hakk sterkere enn Åge, og Tugay trakk det lengste strået.

Lett welter . Christina Øynes Grimstad Bk – Nina Bjørnaraa AIK-lund. Dette var en merkekamp, Christina til Bronse, og Nina til gullmerket, begge greide merkene. Det ble en kamp med masse bra kombinasjoner og bra boksing fra begge jentene, Christina bokset kontrollert og bra, hun styrte det meste av kampen.

 

This slideshow requires JavaScript.