Resultater fra Ulfan Box Cup 2013

Finale 91 kilo senior.

Kai Robin Havnaa fra Grimstad Bokse Klubb (GBK) VS Morteza Vadadian (Trym BK). Kai Robin tar tidlig kontroll i kampen og bokser bestemt og smart, Kai Robin blir bare bedre og bedre utover i kampen og vinner en soleklar seier 5-0 og Gull i Ulfan Box cup 2013.

Finale 60 kg senior.

Diddi Hugues (GBK) VS Bernard Angelo Torres (Gran Bokseklubb). Det var spenning i salen fra begynnelse til slutt, kommentatoren kommenterte dette slik, «følg med folkens dette er boksing på et meget høyt nivå». Torres bokset sin 77 kamp og har mange titler på sin cv, Bernard Angelo Torres er allerede en av Norges beste boksere, men han måtte bokse opp mot sitt maksimale for å slå den meget tøffe Diddi Hugues fra Grimstad BK. En meget bra jevn kamp. Sølv til Diddi Hugues i Ulfan Box cup.

Finale 64 kg senior.

Mindaugas Gaikauskas (GBK) VS Najibullah Khalili (Østersund BK, Sverige). Første runde kontrollerte Mindaugas kampen, og Mindaugas kjørte opp tempoet i 2 runde. Det startet med noen fine kombinasjoner som satte svensken på gulvet med påfølgende telling. Etter tellingen går Mindaugas kontrollert til verks og sender en rett høyre som sitter der den skal, og det er game over for svensken. KO og gull til Mindaugas i Ulfan Box cup.

Finale 60 kg junior.

Thomas Lamo (GBK) VS Arthur Otterlei (Ålesund Bokseklubb). Thomas møtte en aggressiv bokser som presset på hele tiden. Thomas taklet dette på en flott måte og bokset bra, vi var sikker på seier, men det ble 3-2 seier til Arthur Otterlei. Sølv til Thomas Lamo i Ulfan Box Cup. Sør vest Team 4 gull og 2 sølv.

Fra stevne