Oppsummering fra stevne i Tønsberg

Henning Lillejord kommer med følgende oppsummering:

4 boksere og 2 trenere stilte for GBK i Tønsberg 5 mai på sparrings stevne i regi av Tønsberg Bokseklubb.

Fredrik Tellefsen gikk en spennende og underholdende kamp mot Emil Kaasa i 60 kg klassen. Fredrik markerte seg med god teknisk boksing og dominerte kampen. Fredrik vurderte motstanderen meget godt, noe som bidro til god driv i kampen fra Fredriks side med imponerende form og teknikk.

Sindre Johansen møtte Benjamin Askedalen i 75 kg klassen. Sindre bokset teknisk godt, variert og målrettet, og hadde styring på kampen i alle 3 rundene.

Stian Fløystad møtte som stand in for William Brun i 80 kg der han møtte Ask Vang som er landslagsbokser med flere mesterskap inne. Han ga Stian hard motstand, men Stian jobbet bra og imponerte. Noe teknikk må pusses på når det gjelder å komme seg ut av tette serier, men Stians innsats var imponerende.

Til slutt møtte Marius Hushovd Simon Halvorsen i 80 kg klassen. Marius bokset teknisk godt med gode bevegelser og mange gode slag og han styrte kampen.

Sparringsstevne