Mustafa M. Al-Bora vant overbevisende i Internasjonalt stevne

Mustafa bokser i lett tungvekt, og sa i dette stevnet ja til å møte tungvektsbokseren Alexander Sæther. Alexander Sæther er en erfaren bokser, og dette kombinert med at han er tyngre enn Mustafa betyr tøffere matching enn hva man gjør normalt. Mustafa bokset klokt og styrte kampen til en solid 3-0 seier der motstanderen måtte ta en telling i slutten av andre runde. Mustafa er ubeseiret denne sesongen, og trener Henning Lillejord er veldig fornøyd med utviklingen.

Thomas Lamo tapte sin kamp 3-o hovedsakelig fordi han ikke klarte å matche tempoet til sin motstander. Thomas bokset bra og holdt den aggressive motstanderen Artur Otterlei fra Ålesund på avstand, men tapte som sagt på poeng.

Mustafa, Henning og Thomas
Mustafa, Henning og Thomas