Ungdommen i farta

Diplombokserne fikk vist seg fram på stevne i Oslo med flott boksing. Jessheim KSK arrangerte sitt første boksestevne i lokalene til Oslo BK lørdag. Det var påmeldt 37 diplomboksere og det ble gjennomført 20 diplomkamper. Grimstad bokseklubb stilte med 3 boksere, og 2 av dem skulle få sin første kamp i ringen. I diplomboksing bedømmes utøverne etter teknisk utførelse. Formålet med boksingen er å vise sin tekniske dyktighet og få karakter ut fra dette. Først ut var Aleksander Virtanen 60kg, 14 år. Aleksander har bokset fire diplomkamper tidligere og har nå fått god erfaring.  Han oppnådde hele 27 poeng mot motstanders 24,5 poeng. Nestemann ut var John Emil Reinertsen 50kg, 12 år. John Emil har hatt god fremgang på trening så det var på tide å prøve unggutten i ringen.  John Emil oppnådde 21 poeng mot motstanders 24,5 poeng. (Over 20 poeng første gang i ringen er en meget god prestasjon). Sist ut var Sofie Bentsen 57Kg, 15 år. Sofie møtte en motstander som har en del erfaring fra diplomboksing. Sofie oppnådde i sin første kamp 25 poeng mot motstanders 27,5 poeng.

Boksing.no

Det var en meget fornøyd bokse gjeng etter stevnet. Mestringsgleden var på topp, og praten holdt seg på topp hele veien hjem til Grimstad 🙂

Diplomboksere