Resultater fra nybegynnermesterskapet for senior og Norgesmesterskapet for junior 2014

Vi gratulerer våre boksere med flotte prestasjoner i NM.

Det ble gull til både Christina og Mustafa, og begge måtte gjennom 2 innledende kamper før finalen. Mustafa møtte klubbkamerat i finalen, og det ble sølv til Espen som tapte knepent 2-1 mot Mustafa i finalen. Espen vant sine 2 innledende kamper, bra jobbet.

Sølv også til Hassan og Jave.

Stian og Ronny kjempet tappert men nådde ikke helt opp.

Stanley, Anders, Bjørn, Jon og Arve fikk også med seg Diplom dommer kurs under helgens stevne.

Les mer HER

Utfyllende info fra Henning

Grimstad bokseklubb tok 2 Gull 4 sølv og 1 Bronse i boksing for senior NB NM

Gull til Christina Øynes som bokset i to klasser over vanlig vekt Gull til Mustafa Al bora som bokset tre harde kamper. Sølv til Espen Kløvfjell som også bokset tre harde kamper.  hadde en jevn god finale kamp mot klubb kamerat Mustafa…. Sølv til Hasan Ahmadi, det ble stang ut i finalen. En meget spennende kamp. Sølv til Jave Beloy, Jave kom litt for seint i gang til å dra i land seieren Sølv til Armintas Diuckys, en meget god kamp av Armintas. Bronse til Ruslan Sjidokaev, Ruslan bokset meget bra. Knepent 1-2 tap for Ronny Frivold i en knallhard kamp. Knepent 1-2 tap for Mindaugas Galkauskas etter en meget bra og sterk gjennomført kamp. Junior debutanten Stian S Fløystad imponerte stort med sin innsatt i junior NM, men motstanderen som er en av de beste bokserne i hans vekt klasse, var hakket bedre. Med så liten fartstid gjorde han en utrolig bra figur.