2 gull og 2 sølv til Grimstad Bokseklubb i Landsmesterskapet 2016

2 gull og 2 sølv til Grimstad Bokseklubb i Landsmesterskapet Drammen 12-14 februar 2016

3259f763-5932-4abd-a5d8-b6990e97517e

Bilde: fra venstre: Nabil Belkhir , Barzan Palany-Jafi,  Fadi Faranso , Stian Fløystad,  Aleksander Virtanen, Mikael Larsen,

Arendal bokseklubb har også med to utøvere som tar 1 gull og 1 sølv i Mesterskapet.

Semifinale

SB 64 kg  Mikael Larsen. Arendal BK vs  Giovani de Oliveira. Moss BK. Mikael presset på og tok føringen fra første slag veksling og vinner klart. 3-0

JB 64 kg Aleksander Virtanen. Grimstad BK  vs Reda Srour. TK. Aleksander møter en teknisk god bokser, men finner raskt ut av motstanderen treffer med mange fine kombinasjoner. Tar en komfortabel 3-0 seier

Finaler

JB 69kg Nabil Belkhir. Arendal BK vs Mattis Caspersen. SP-09. Nabil tar raskt   kontrollen kjører bare mer og mer på utover i kampen, har to sående tellinger på Mattis. Nabil er så overlegen at gjønet til motstanderen velger å hive inn håndkleet. Vinner på TKO i andre runde og gull i landsmesterskapet 2016.

SB 75kg Fadi Faranso. Grimstad BK vs Yassier Fayyaz. Ørnulf.  Fadi sliter med en skade i venstre arm og var tydelig preget av det. Han greier og kjøre ned tempoet slik at han ikke behøvde og bruke venstre armen så mye.  Jobber smart effektivt og blir belønnet med en 3-0 seier og Gull i landsmesterskapet 2016

JB 64kg Aleksander Virtanen. Grimstad BK vs Hadi Mohammadi    Bergen Sparta  Her møter Alexander en meget sterk motstander som vant sine to innledende kamper på en overbevisende måte. Aleksander bokser meget bra og holder unna for det harde presset, kommer allikevel litt på etterskudd. 0-3 og en flott Sølvmedalje til Aleksander

SB 64kg Mikael Larsen. Arendal BK  vs Geir Tore Sandmo. B-30. Mikael Jobber bra alle rundene, men kommer litt bakpå resultat 0-3 og også han får også en flott sølvmedalje i Landsmesterskapet

SB 69kg Barzan Palany-Jafi Grimstad BK vs Ghayur Ghalip AIK Lund. Barzan setter stander en tidlig i første runde, han danser fint unna og kontrer inn flotte kombinasjoner alle tre rundene. En meget bra bokseoppvisning av Barzan. Han vinner klart 3-0 får en meget fortjent gullmedalje.

 

SA 81kg Stian Fløystad Grimstad BK vs  Alexander Martinsen OBK. I følge kommentator var dette stevnets beste kamp, Stian bokser en meget god første runde, men jobber litt for lite i de to siste rundene. Motstander som holder et meget høyt tempo fikk også bestemannspremie. En godt gjennomført kamp av Stian og Sølv i Landsmesterskapet 2016.

 

Landsmesterskapet i Drammen 12-14 februar 2016. Er for senior og junior boksere opp til 15 kamper