NM 2016

NM senior 2016

2 bronse medaljer til Grimstad bokseklubb i NM for  senior 4-6 mar 20 16 Trondheim.

Grimstad bokseklubb stilte med 4 stk utøvere. I 69 kg Helge Engesland og Ruslan Shidokaev i 81 kg Stian Fløystad og Mustafa Al-Bora.

Vi var meget uheldige med trekningen og måtte møte klubbkameratene allerede i første kampen. Først ut var 69 kg Helge Engesland.  Grimstad bokseklubb vs  Ruslan Shidokaev Grimstad bokseklubb. Begge er ranket blant de beste i sin vektklasse, men det er bare en vinner som går videre. Etter en meget hard jevn og god kamp, vinner Helge Engesland med dommerstemmene 2-1. Helge tar seg da videre til semifinale og her møter han storfavoritt og Nordisk mester av året Jamshid Nazari Aik-Lund.

Semifinale 69 kg Helge Engesland Grimstad bokseklubb vs Jamshid Nazari Aik-lund. Helge begynner kampen respektløst og setter presset. Runde to vil han litt mye og gjør et par tre feil som Jamshid utnytter til det fulle og runden går til Jamshid. Tredje og sisterunde blir avgjørende og begge vil mye kjemper bra, men Helge må ta til takke med en flott Bronse medalje. Vel fortjent medalje etter å ha trukket de to sterkeste bokserne i sin klasse.

81 kg Mustaf Al-Bora Grimstad Bokseklubb vs Stian Fløystad Grimstad Bokseklubb. Igjen to Grimstad boksere so må kjempe om å gå videre i mesterskapet.  Stian kommer ikke ordentlig i gang i første runde, mens Mustafa er på hugget og tar runden. Andre rund våkner Stian til og vinner en godt bokset runde. Runde tre begynner som runde to Stian har kontroll, men Mustafa greier å lure inn noen treffere nå og da. Helt på slutten av runden greier Mustafa og mobilisere de siste kreftene, jobber med alt han har og vinner runden og dermed kampen. Videre til semifinale hvor han møter Surkho Shamilov  som er Landslags bokser og stor favoritt til dette NM

Semifinale 81 kg Mustafa Al-Bora  Grimstad Bokseklubb vs  Surkho Shamilov SP-09. Mustafa er virkelig tent og vil vise at han er med blant de beste i sin vekt klasse.  Musta bokser Smart og får også en telling på motstanderen i slutten av første runden. Andre runde bokser Mustafa meget bra og vinner en klar runde, Tredje runde er en slite runde med my gi og ta. Mustafa fikk også en telling mot seg denne runden. Mustafa var sikker på serier etter kampen, det var også motstanderen.  Det blir favoritten Surko som  var klart best siste runde og trekker det lengste strået.  Mustafa må ta til takke med bronse medaljen i NM 2016

.HelgeMustafa12791081_942468909134417_965939589604680225_n12821450_553910128110865_2383161138562309462_n22

Leave a Reply