3 Gull i Hillerød Box cup 2016

3 Gull  Hillerød Box cup 2016

Grimstad Bokseklubb stilte med 5 boksere i HSK cup 2016 med 289 påmeldte boksere fra 10 nasjoner.

6

Semifinaler

TKO

91 kg  Morten Dåbu Grimstad BK vs Freddy Andersson HAIS Boxning. Morten begynner bra og bokser bare bedre utover i kampen. Treffer motstanderen med noen solide treffere i tredje runde og sekundanten i det Svenske hjørne hiver handkle. Morten vinner da på TKO i tredje runde.

Ungdom

60 kg Daniel Grande Grimstad BK vs  Hamudi Nassar SIK Fight   1-2. Daniel ble tatt lit på senga i første runde, men hentet seg inn i kampen og lagde en herrekamp. Må allikevel se seg slått med dommerstemmene 1-2.

Finale

91 kg Armintas Dluckys Grimstad BK vs Niclas Rasmussen Køge Bk.  Armintas bokser bare bedre og bedre og utbokser motstanderen i alle tre rundene, han må likevel være skjerpet mot en hardtslående danske. Full kontroll og en suveren 3-0 seier og Gull i HSK Cup 2016

81 kg.  Stain Fløystad Grimstad BK vs Maassannguaq Christensen Hillerød SK. Stian bokser bra til tider, men greier ikke og følge opp og blir kontret. resultat 0-3

91 kg.   Morten Dåbu Viking Grimstad BK vs  Jan Vårdal SK Bergen Sparta. Morten Følger planen og bokset smart, holder opp presset i alle rundene, setter sammen gode kombinasjoner og vinner 2-1  over en god motstander fra Bergen og  Gull i HSK cup 2016

KO

69 kg Barzan Palany-Jafi  Grimstad BK vs  Lucas Armes CIK. Barzan begynner kontrollert og  litt av ventende bruker første runde til og finne ut av motstanderen. Andre runde timer han motstanderen og setter to solide treffere som senker motstanderen. Vinner på KO og gull i HSK cup 2016.

 

Ledere Sekundanter:

Hadle Holm og Henning Lillejord