Grimstad bokser med Seier i Nasjonalt stevne.

Grimstad bokser med Seier i Nasjonalt stevne.

1 32

Askim lørdag 22. oktober 2016.

Ungdom

60 kg Daniel Grande Grimstad BK  Vs  Joacim Johnsrud TK. 5-0

Daniel beveger seg godt og setter standarden han styrer første runde med mange fine og rene treffere. Runde to kontrollerer han også veldig fint, siste runden kommer motstanderen litt mer in i kampen, men Daniel stikker av med en klar seier.

Junior

66 kg Aleksander Virtanen Grimstad BK vs Ole Petter Hvamstad Gran BK.   Aleksander bokser her mot en bokser med masse erfaring og to NM titler i bagasjen. Aleksander med sine snaue 7 kamper går allikevel respektløst til verks og Lager en herre kamp, som publikum virkelig setter pris på. Ole Petter vinner en jevn god kamp, men vi er virkelig fornøyde med Aleksander sin debut kamp denne sesongen 

Senior

69 kg Barzan Palany Grimstad BK vs Leo Folstad Askim BK. Barzan kommer litt sent i gang og jobber litt for lite og taper første runde. Andre runde er han mer med i kampen og tar runden. Tredje runde vill han litt for mye og for dårlig betalt for arbeidet sitt. Og taper en jevn kamp mot den lokale Askim bokseren Leo foldstad.

Lagleder:

Henning Lillejord

Grimstad Bokseklubb