Oppdatering på stevner

Oppdatering på stevner som har hvert siden Askim 22 okt. 16

REKRUTTSERIEN  Oslo 14 januar 2017 Grimstad Bokseklubb stiller med 3 boksere.

21

Kim Thesen Messmer, Barzan Palany og Morten Dåbu.

kim

Kim Thesen Messmer Grimstad BK vs Marcus Linvall  OBK. Kim Møter en meget sterk og aggressiv bokser som presser på gjennom hele kampen.  Kim treffer allikevel bra med sine venstre – høyre slag, lager den rette avstanden og vinner kampen 5-0

sam_7182

Barzan Palany  Grimstad BK vs L. H W. SP09. Barzan tar kontrollen, unnviker fint og roer ned tempoet, overasker med temposkiftet og treffer meget bra akkurat når han vil, men gjordet det tydeligvis ikke overbevisende nok, dommernes Resultat 2-3

3

Morten Dåbu Grimstad BK vs Erik Vårdal Bergen Sparta. Morten er ikke helt i form og kommer aldri i gang den første runden taper den, Andre runden gjør han det bedre, men må se seg slått også denne runden. Morten tar seg sammen og vinner siste runden, dommer stemmene 1-4.

Lagleder: Henning Lillejord

Viking box cup 6-8 jan 2017

9

Daniel og Morten

2

Daniel Grande Grimstad Bokseklubb vs Nikolai Terteryan  BK Vitus Horsens. Her møter Daniel en meget bokser med med sølv fra Ungdom EM. Han ble litt for rutinert, men Daniel bokset allikevel bra til tider og gjør en godt gjennomført kamp. Taper hos alle dommerne. 0-5

sam_8409

Daniel Grande Grimstad Bokseklubb vs  Wahidullah khoshal  Roskilde BK.  Daniel virker som han har kontroll og treffer bra, men blir litt slurvete med forsvaret sitt i siste runde og må igjen se seg slåt med dommerstemmene 2-3.

Glad bokser

Morten Dåbu  Grimstad Bokseklubb vs Niclas Rasmussen Køge BK. Morten møter en erfaren bokser med over tre ganger så mang kamper. Han er også meget hardtslående og virkelig setter Morten på prøve, nerve i kampen alle rundene, en ordentlig herre matsj.  Dommerne mener dansken trakk det lengste strået og vinner 0-5

Lagleder Henning Lillejord

Aktiv helg for Grimstad bokseklubb

Nok en seier til Daniel Grande i Nasjonalt boksestevne

   Drøbak Lørdag 5 nov. 2016

avis

Daniel og Stian

Ungdom: 60 kg Nicolai Gjøvaag. Drøbak BK vs Daniel Grande. Grimstad BK 0-5. Daniel bokser meget bra i alle rundene og  utbokser sin motstander, vinner en klar seier.

Senior: 81 kg Alexander Martinsen. OBK vs Stian S Fløystad. Grimstad BK 5-0. Stian kommer godt igang og får til bra boksing, men det holder ikke helt mot en av Norges beste boksere i Lett tungvekts klassen.

Lag leder: Henning Lillejord

Armintas Dluckys helt til topps.

V.Karpaciaskas turnering. Panevezys, Litauen. 3-5 nov 2016

91 kg Armintas imponerer med nok en sterk turnering seier, tre av tre denne sesongen.

a-d

Resultater Semifinale:

91 kg Armintas Dluckys Norge vs Artjoms Sauadan Latvia 3-0

Finale:

Armintas Dluckys Norge vs Denis Adamovich, Hviterussland. 3-0

Lagleder: Hadle Holm

Diplomserie i TK hallen i Tønsberg 6 november.

Grimstad bokseklubb hadde med tre stk boksere. To debutanter og en med bare en kamp for en måned siden. Vi var veldig fornøyde med innsatsen til guttene og de fikk alle over 20 poeng i sitt første stevne.

1

Erling, Mats, Alfred.

32 kg 2005 mod Alfred Sjønhaug 21,5 på eng

42 kg 2003 mod Erling Shjønhaug 22 poeng

63 kg 2002 mod Mats Gundersen 20,5 poeng

Lagleder: Henning Lillejord, Åge Gundersen og Bjarte Sjønhaug

Aik-Lund Kristiansand 12 nov

12919614_562752650559946_723849555735654570_n

69 kg Ruslan Shidokaev  Grimstad BK vs Sune . Ruslan bokser meget bra og holder også på og stoppe motstanderen i  andre runde.  Vinner greit 3-0

s

81 kg Stian S Fløystad Grimstad BK vs  Mindaugas Gedminas Aik-Lund. En jevn god kamp hvor Mindaugas var den som gjorde mest, bokset smart og vinner 3-0-

Lagleder: Hadle Holm

Bergen 19 nov

sam_7181

81 kg Stian S Fløystad Grimstad BK vs feras hamada Bergen Sparta. En jevn tøff kamp hvor vi trodde Stian skulle dra i land seieren, men dommerne ville det annerledes.  Stian sliter litt med og få ut sitt potensiale i kamp, når det kommer vil han greit vinne disse kampene.

Lagleder: Henning Lillejord

NM-sølv til Grimstad-bokser

d-kopi

Daniel Grande fra Grimstad Bokseklubb slo seg til NM-sølv i ungdoms klassen.

Kvartfinale fredag:
Daniel Grande, Grimstad Bokseklubb vs Barmaki Ghullam, Rambok BK. Daniel holder et høyt jevnt tempo og det er aldri noen tvil om hvor seieren vil havne. 3-0 til Daniel.

Semifinale lørdag:

Daniel Grande, Grimstad Bokseklubb vs Joakim Johnsrud, Tønsberg BK. Daniel bokser meget bra og vinner greit de to første rundene, holdt et litt for høyt tempo de to første rundene og greier ikke helt å stå imot på siste runden. Vinner  2-1.

Finale søndag:
Daniel Grande, Grimstad Bokseklubb vs Haidari Nasir Ahmad, Westamar bokseklubb. Daniel fortsetter den gode boksingen og ut-bokser motstanderen den første runden. I andre runde surrer han det litt til mot en meget aggressiv motstander, i våres øyne en jevn runde. Siste runde synes vi han tar tilbake styringen, men han må allikevel se seg slått med dommerstemmene 1-2. En flott innsats og sølv i norgesmesterskapet for ungdom 2016.

Lagleder : Henning Lillejord