Lag kamp Norge Sverige

Lag kamp i Gøteborg Norge vs Sverige.  4-5 feb 2017

Grimstad Bokseklubb har med tre boksere og Team sør vest har med totalt 8 stk.

Grimstad BK : Daniel Grande, Ruslan Shidokaev og Armintas Dluckys.  Aik-Lund 75 kg Mindaugas Gedminas og 81 kilo: Islam Ismailov. Bergen Sparta 81 kg Jan Erik Vårdal og +91 kg Heiane Bk 52 kg Ferhan Negash

60 kg Daniel Grande Nor vs Firas Zien Swe. Daniel bokser bedre og bedre og treffer jevnt hele tiden mot en 5 kilo større og tyngre bokser, lar seg treffe litt helt på slutten av rundene. Vi tror det var avgjørende for resultatet, taper en god kamp. 1-2

d-kopi

69 kg Ruslan Shidokaev  Nor  vs  Toni Nohra  Swe. Ruslan begynner bra treffer bra og har full kontroll, blir truffet en gang og mister litt kontroll på seg selv, men henter seg inn igjen og vinner klart de to første rundene. Siste runde går han på et hardt slag og vil krige isteden for og bokse. Det ender da med tap på RSC i slutten av tredje runde.

r-s 

91 kg Armintas Dluckys. Nor vs Gabriel Richards Swe.  En meget profilert god bokser Armintas er opp mot, han tar utfordringen på strak arm og bokser helt på høyde med Svensken. De tar en runde hver og alt står på siste runden. Dessverre for Armintas blir han disket pga en tann beskytter som ikke satt bra nok i munnen. Han mistet den fire ganger i løpet av kampen og det førte til disk. Han viste allikevel god boksing og vi var meget fornøyde med den gode boksingen.

 a-d

New Sweden Boxing Academy med

Patric Bogere i spissen var vertskap for lag kampen mellom Sverige og Norge helgen den 3-5. Februar.

👊👍 🇸🇪 vs 🇳🇴 👍👊

25 boksere, 4 dommere, 9 trenere, ledere og supportere var klare for kamper både lørdag og søndag i Gøteborg.

Det var en glede å få være lagleder og trener for et sånt lag. Et sånt driv og gut’s som disse yngre gutta står for smitter over på de andre i gruppa.

Våre ungdoms boksere står frem, tar utfordringene og kjemper hele veien. Tenker spesielt på TK- bokseren Basel Srour 57/60 kg som kjemper seg gjennom to meget tøffe kamper men gir aldri opp.

I junior klassen stilte vi opp med flere første års junior boksere som virkelig fikk prøvd seg. Mathias Noel fra Bergen AK 69 kg junior møter den meget rutinerte og gode Billy Liljeqvist fra Gøteborg. Mathias bokser respektløst og tøft, men Billy venter på sjansen til å slå han ut med sine meget harde slag.

Jubelen sto i taket da Billy treffer med harde slag til kroppen. Håndkle kastes i siste del av 3. runde da man ikke ønsker å ta noen sjanser. Bra bokset og god gjennomføring av Mathias.

Våre senior boksere med Bernard A. Torres 64 kg i spissen får god motstand av tøffe Svensker. Mindaugas Gedminas fra Aik-Lund og Armintas Dluckys Grimstad BK står for de største overraskelsen på Lørdagens stevne med sin overraskende gode boksing

Søndagens stevne hadde mange gode jevne og flotte prestasjoner, men Jørgen Cindahl 69 kg fra Moss overrasket stort med sin seier over Emil Stoor.

En flott helg hvor det ble utkjempet mange gode jevne kamper med seier til Sverige i lagkampen.

Norge satser på seier i revansjen på hjemmebane.

Tid og sted vil komme.

Takk til alle som fulgte oss, trenere, dommere og supportere.

Resultat

16427362_281242665625097_51294054540151873_n