Gull, sølv og bronse til Grimstad

Armintas Dluckys fra Grimstad bokseklubb med sin gullmedalje i klasse 91 kilo. Til venstre trener Hadle Holm og til høyre trener Henning Lillejord. Alle foto: Per Ch Hestnæs.

Gull, sølv og bronse til Grimstad i bokse-NM

Armintas Dluckys, Ruslan Shidokaev og Morten Dåbu slo seg til medalje i helgas mesterskap for seniorer.

Grimstad bokseklubb stilte med et sterkt lag. 69 kg Barzan Palany. 69 kg Ruslan Shidokaev. 91 kg Morten Dåbu. 91 kg Armintas Dluckys.

Barzan-1024x681

Barzan Palany (til venstre) jubler for seier i NM i Tønsberg.

8-delsfinale: 69 kg Jørgen Cindahl. Moss BK vs Barzan Palany. Grimstad BK. Barzan tar tidlig kontrollen i kampen, øker bare på og blir for sterk for Jørgen, vinner greit 0-5

Kvartfinale: 69 kg Hadi. Srour TK vs Barzan Palany. Grimstad BK. Barzan skadet hånden i sin foregående kamp og vi vurderte å hive inn håndkleet, men Barzan nektet han ville gå kampen. Med Bare en frisk hånd, ble oppgaven alt for stor og måtte se seg slått med dommerstemmene 5-0.

17156129_738855186283024_2264417104346826831_n

Morten Dåbu i blått

BRONSE Morten Dåbu.

Kvartfinale: 91 kg Elmin Zivcic. Feliz BK vs Morten Dåbu. Grimstad BK. Her møter Morten en antatt meget sterk motstander med EM-gull i kampsporten K-1. Morten følger taktikken vi la opp og greier å overraske motstanderen med gode og bestemte angrep. Han vinner en hard god kamp 3-2 og videre til semifinale, der møter han klubbkamerat Armintas Dluckys.

Ruslan

Ruslan Shidokaev i rødt

SØLV Ruslan Shidokaev.

Kvartfinale: 69 kg Ruslan Shidokaev. Grimstad BK vs Mindaugas Laurinautis. Molde BK. En kanonhard kamp fra begynnelse til slutt, mye hardere en vi satte pris på. Ruslan kjemper seg til seier med dommerstemmene 3-2 og videre til semifinale.

Semifinale: 69 kg Ruslan Shidokaev. Grimstad BK vs Mohamed Amsalkhir. Oslo BK. Ruslan bokser meget bra og får til boksingen sin. Vinner greit 5-0.

Finale: kg 69 Ruslan Shidokaev. Grimstad BK vs Hadi Srour. TK. En fantastisk kamp som publikum virkelig setter pris på. Begge bokserne treffer bra og følger hverandre helt til døra. Hjemmebokseren vinner allikevel med alle dommerstemmene 0-5.

Armintas-1

Armintas Dluckys i rødt

GULL Armintas Dluckys

gull

Armintas Dluckys fra Grimstad bokseklubb med sin gullmedalje i klasse 91 kilo. Til venstre trener Hadle Holm og til høyre trener Henning Lillejord.

 

Kvartfinale: 91 kg Armintas Dluckys. Grimstad BK vs Lars Christian Johnsen. Trym BK. Armintas blir presset hard i alle rundene, men unnviker og kontrer in den ene trefferen etter den andre. Vinner klart 5-0.

Semifinale: 91 kg Morten Dåbu. Grimstad BK vs Armintas Dluckys. Grimstad BK. To boksere fra samme klubb. Morten prøvde å legge presset og få Armintas på helene, men Armintas er for lett på beina og treffer bra med boksingen sin. Morten har noen bra raid inn i mellom, men Armintas er bare for god og vinner greit 5-0.

 

Final. 91 kg Jan Erik Vårdal. Bergen Sparta vs Armintas Dluckys. Grimstad BK. Armintas har kontroll fra begynnelse til slutt. Selv om Jan Erik prøver iherdig og har en god gard, må han spise mange harde treffere. Armintas begynner rolig og bare øker tempoet etter hvert og vinner klart 5-0.

Under dette NM hadde vi også gleden å overvære en uttakskamp til nordisk for junior.

Daniel

Daniel Grande i blått

X-tra kvalik 60 kg Martin Skogheim  Armada BK vs Daniel Grande Grimstad BK. Daniel gjør en god kamp, men møter en bedre motstander og taper 0-5

Lagledere: Henning Lillejord og Hadle Holm.