Rekruttserien 16 sept

Rekrutt serien Oslo 16 september 2017.

Bra boksing fra de unge bokserne fra Sørlandet.

Ungdom: 54 kg Mehedi S Algazzi. Arendal BK vs Ole Bromseth Ulfan BK. Mehedi går ut tar styringen, holder presset er Eksplosiv og korrekt i sin boksing. Treffer godt til kroppen i første runde og gir Bromseth telling. Andre runde litt mindre bestemt, men full kontroll. Siste runde viser Mehedi i mot en god bokser hvem som er sjefen. Vinner alle rundene og en klar 5-0 sier.

Ungdom: 57 kg Atila Navidi. Arendal BK vs Jon Vetle Furuheim Oslo BK. Jon Vetle er verdensmester i Både K1 og Thai boksing, så vi viste det ville bli en kamp som ville være vanskelig og vinne. Med liten fartstid, 10 diplom kamper og 2 ordinære kamper så gjør allikevel Atila en brukbar kamp. Det ender med tap, men Atila vokser med oppgaven og er sulten på videre satsning.

Junior: 64 kg Daniel Grande. GBK vs Andreas Reppe B30. Daniel er begynner litt tregt, men tar mer kontroll utover i kampen og har mange fine treffer, Andre runde er meget jevn mye krefter i stedet for boksing, tredje runde er bedre fra begge bokserne. Vi tror Daniel er hakket over og at det vil ende med sier, de fem dommerne vil det annerledes og resultat 2-3.

Laget fra Arendal og Grimstad Bokseklubb

Arendal BK:

54 kg Mehedi Saad Algazzi.

57 kg Atila Navidi.

Grimstad BK:

64 kg Daniel Grande.

Lagleder:

Henning Lillejord