Vinner over innehaveren av beltet, King of the Ring.

God boksing av Arendal og Grimstad bokseklubb i HSK box cup. Hillerød Danmark. 

Et gull og en sølv

Semifinale

57 kg Mehedi Algazzi Arendal BK vs Kajik Hakobyan Roskilde.

Mehedi er veldig ivrig og går ut i et voldsomt tempo, vinner runden klart. Det avtar litt etter hvert og kreftene begynner å ta slutt, men vinner kampen komfortabelt 3-0.

Finale

57 kg Mehedi Algazzi Arendal BK vs Josef Khamasi SIK FIGHT 3-0.

Mehedi har lært fra forrige kamp og finner fort riktig tempo. Det var også viktig i denne kampen, da motstanderen er en meget dyktig bokser. Mehedi må jobbe smart og bestemt i alle tre rundene. Det ender med en 3-0 seier og Gull i HSK box cup 2017.

Semifinale

64 kg Enock Mbilizi BK.Pugilist Frederikshavn vs Daniel Grande Grimstad BK.

Daniel møter en av de beste danske bokserne i sin klasse, han gjør en god kamp i alle rundene og viser at han bokser meget bra mot de beste, men det holder ikke til seier og må se seg slått med dommerstemmene 3-0.

Semifinale: Vinner over innehaveren av King of the Ring beltet.

69 kg Ruslan Shidokaev Grimstad BK vs Alex Bishop Hoddesdon BC.  2-1

Ruslan som ikke har bokset kamp siden Nm i mars måned, står ovenfor fjorårets vinner av King of The Ring 2016. Ruslan går respektløst til verks og vinner en spennende første runde, andre runde er et skikkelig herre oppgjør som Ruslan virkelig får til boksingen sin. Ruslan treffer godt med sine slag og kombinasjoner og tar denne runden også. Siste runde er det virkelige liv i salen og Engelskmannen prøver så godt han kan og ta igjen forspranget, men Ruslan holder stand og vinner over en meget god bokser. Ruslan får et kutt over venstre øye og må sy, da får han ikke gå finale og han må nøye seg med sølv i HSK cup 2017.

Laget fra Arendal og Grimstad Bokseklubb:

Ungdom: 54 kg Mehedi Saad Algazzi. ABK. Junior: 64 kg Daniel Grande 01.09. GBK

Senior: 69 kg Ruslan Shidokaev. GBK. Lagleder: Henning Lillejord.