To seire i Askim

Full pott til Grimstad Bokserne.

Askim internasjonalt stevne 21 oktober 2017.

Merke kamp Ungdom.

75 kg Snorre Schipsted.  Askim BK vs Simon Gundersen. Grimstad BK.

Simon gikk merkekamp og prøvde seg på bronsemerket. Der viste han god boksing og kontrollerte motstanderen fra første til siste runde, med flotte bevegelser og god bokseforståelse. Ingen tvil Merket er på plass.

Ungdom

54 kg     Mehedi S Algazzi Arendal BK vs Kevin Scott.  Morgongåva BK.

 En meget jevn hard kamp mot en god svensk bokser. Mehedi måtte se seg slått og gikk på sitt første tap.  Resultat 2-1

Senior

69 kg Leo Folstad. Askim BK vs Barzan Palany. Grimstad BK

Barzan  overasker motstanderen med flotte unnvikelser og eksplosive kontringer gjennom hele kampen, det er lenge siden han har hvert i ringen så han var ikke helt fornøyd med timingen sin. Lovet og gjøre det bedre neste gang. Vinner med dommerstemmene 2-191 kg Julius Khawilo. Morgongåva BK vs Morten Dåbu. Grimstad BK

Morten er opp mot en med dobbelt så mange kamper som seg selv og har en tøff jobb foran seg. Morten viser ingen respekt for svensken, får han på hælene og styrer meste parten av kampen.  Tar allikevel imot et par unødvendige treffere de to første rundene. Siste runde kjenner nok svensken på Mortens styrke og blir sliten, han rystet også svensken et par ganger i siste runden. Dermed er seiern i boks og han vinner med dommerstemmene 2-1.

 

 

Laget som reiste til Askim.

Simon Gundersen GBK.

Barzan Palany GBK.

Morten Dåbu GBK.

 Mehedi S Algazzi ABK.

Lagleder: Tor V Gundersen