Legacy Box Cup 2017

Bestemannspremie.

Legacy Box Cup Trondheim 27-29 oktober 2017

Ungdom

Mehedi Algazzi Arendal BK vs Joakim S Stensvik. Feliz BK.

Første runde bokser Mehedi med gode kombinasjoner og setter motstanderen virkelig på prøve. Runde to treffer Mehedi med stort sett det meste og slagene sitter bra. Siste runde gjør Mehedi  som han vill og viser meget bra boksing på et meget høyt nivå.Det ender ikke bare med seier, men han blir også tildelt premien som beste ungdomsbokser i turneringen.

Junior

64 kg Daniel Grande Grimstad BK vs Andreas Reppe. B-30.

Daniel bokser kontrollert og treffer bra gjennom hele kampen. Bytter slag i nærkamp, men har god kontroll på distanse og treffer jevnt og trytt. Vi var temmelig sikker på seier i alle tre rundene, men til stor skuffelse blir resultatet på bortebane 2-3. Reppe ble med det også tildelt premie for beste juniorbokser.

Senior:

69 kg Barzan Palany. Grimstad BK vs Hadi Mohammadi. Bergen Sparta.

 

Barzan bokser bestemt treffer med gode kombinasjoner og har full stendig kontroll på motstanderen sin, i slutten av første rund får Barzan albuen til motstanderen rett ved øyet og får et lite kutt. Doktoren blir tilkalt og stopper kampen. Etter reglene når skaden ikke er gjort ved slag, skal motstanderen enten diskes eller det skal dømmes på poeng fram til kampen ble stoppet. Det skjedde ikke og motstanderen vinner på RSC.

91 kg Morten Dåbu. Grimstad BK vs Lars Ch Johnsen. Trym BK.

Morten er offensiv i boksingen sin og setter presset, motstanderen er sterk og forsvarer seg meget bra. Morten jobber godt inne men tar imot et par unødvendige treffer ute på distanse. Siste runde jobber Morten med alt han har og setter virkelig motstanderen på prøve. Morten vinner siste runden, men det holder ikke til seier og må se seg slått i en kanon hard kamp. Lars får da også premie for stevnets beste fighter.

Laget fra Arendal og Grimstad bokseklubb.

 

fra Venstre:

Boksere: Morten Dåbu GBK, Daniel Grande GBK, Mehedi Algazzi ABK, Lagleder: Henning Lillejord,  bokser: Barzan Palany GBK