Drammen Atletklubb feirer 100 år med boksestevnet lørdag 11 nov 2017.

Drammen Atletklubb feirer 100 år med boksestevnet lørdag 11 nov 2017.

Grimstad bokseklubb Stiller med to debutanter Mats Gundersen og Simon Gundersen.

Ungdom

fra V: Simon Gundersen, Mats Gundersen.

63 kg Kim Muriaas. Drammen BK vs  Mats Gundersen. Grimstad BK. Mats bokser meget bra i første runde, treffer bra har fine unnvikelser og vinner nok første runde. Andre runde jobber han godt, men er ikke så bestemt i boksingen sin. Han vinner allikevel i våres øyne en meget jevn  runde. Siste runde har Mats brukt litt for mye av kruttet og greier ikke og følge opp på samme måte som de to foregående rundene. Han blir fanget og greier ikke helt og stå imot presset, etter at han også mister linsen sin i siste runde er det bare og gi seg.  Taper på  + RSC-3

75 kg Furhan Cirah. Drammen BK vs Simon Gundersen.               Grimstad BK. Simon bokser vanligvis meget teknisk, har god timing og bra treffpunkt. Denne gangen gikk han med på motstanderens måte og bokse på og det lønner seg ikke mot en mer fysisk sterk motstander. Simon holder ikke avstanden og vil heller måle krefter, kommer litt på etterskudd i alle tre rundene og må se seg slått med dommerstemmene. 5-0

Andrea

57 kg Nicole Martine Oslo BK vs Andrea Bukholm. AIK-Lund. Vi hadde også med oss Andrea fra AIK-Lund. Andrea bokset meget bra i alle tre rundene, men møtte en mer rutinert bokser som hadde et litt større repertoar og ta fra og måtte se seg slått i en god kamp. Dommer stemmene  5-0