Et gull og tre sølv i Viking Box Cup.

 Grimstad stiller med fire  boksere i Viking Box Cup  5-7 januar 2018. 

Bilde fra V: Morten Dåbu, Daniel Grande, Marius Hansen, Ruslan Shidokaev, Alexander Gundersen.

Finaler Junior:

64 kg Daniel Grande. GBK vs Simon Nilsen BKW.

Daniel får tingene til å stemme, bokser meget bra å vinner en god første runde, andre runde er likedan han viser kvalitet i sin boksing. Siste runde slipper han dansken mer innpå seg , men Daniel tar seg sammen og bokser bestemt og bra, vinner en god kamp 5-0 og Gull i Viking box cup 2018.

 

 

Bilde: Daniel Grande

Senior:

91 kg Morten Dåbu. GBK vs Patrick B Lika. BKW.

Morten bokser bestemt og smart første runde, andre runde følger han ikke ordentlig opp og det vil stå på siste runde hvem som tar seieren. Morten er litt anspent og kommer ikke ordentlig i gang før helt på slutten av runden, dermed blir det tap med dommerstemmene 0-5.

91 kg Alexander Gundersen. GBK vs Casper Larsen. KBK.

Alexander bokser en meget bra første runde og vinner den, andre runde er noe jevnere, men vi føler vi har den runden også. Siste og avgjørende runde får ikke Alexander tingene helt til å stemme og må se seg slått med dommerstemmene 1-4.

bilde fra V: Morten, Daniel, Alexander.

Semifinale:

69 kg Ruslan Shidokaev. GBK vs Allan Hansen. HAK.

Ruslan er bestemt og presis i sin boksing og det tar ikke lange tiden før han treffer bra og setter motstanderen på baken. Han får telling til 8 og får fortsette kampen, noen sekunder senere treffer Ruslan bra igjen og kampen er over. Vinner på KO og videre til Finale.

Finale:

69 kg Ruslan Shidokaev. GBK vs Mathias Høyer LBK.

Ruslan er litt avventende i begynnelsen av første runde og prøver å finne riktig distanse, jevn runde. Runde to er det mer fart og begge bokserne vil mye, igjen en jevn runde. Siste runde er det virkelig fart og begge satser på harde slag, Ruslan har de klareste og beste trefferne. Det ble allikevel tap med dommerstemmene 1-4 og Sølv i Viking Box cup.

Vi har også med oss på laget  Marius Hansen fra Arendal BK.

91 kg Marius Hansen. ABK vs Danni S Lautrup. VAK.

Marius holder avstanden og treffer bra med sine slag gjennom hele første runde. Andre runde girer han opp et hakk og dommeren stopper kampen etter andre telling. Vinner på RSC2

Lagledere: Hadle holm og Henning Lillejord.