Guttene på tur i Danmark

To seire og en beste fighter. Holstebro 14 april 2018. Struer Fight Night

54 kg Mehedi  Algazzi. Arendal BK vs  Jawid Rosami . BK Thor Danmark.

Mehedi bokser kontrollert og med fine tempo vekslinger, han varierer og så boksingen under veis i kampen. En overlegen 5-0 seier til til Mehdi  i Struer Fight Night  Danmark.

91 kg Marius Hansen. Arendal BK vs Jose Ibarguen. Hornslet BK Danmark.

Marius er lit lite fokusert i begynnelsen av første runde og tar imot en hard høyre, tar stående telling til åtte. Etter tellingen er det full fokus og Marius treffer bra og unnaviker for det meste motstanderen sine svinger. Vinner kampen fortjent 4-1.

91 kg Morten Dåbu. Grimstad BK vs Casper Larsen. Kolding BK Danmark.

Morten begynner første runde med god fokus og kontrollert boksing, Andre runde har Morten mistet litt fokus på oppgavene, men igjen en jevn god runde. Tredje og siste rund viser Morten at han virkelig vil vinne, men på bortebane blir kampen litt for jevn og seieren går til Dansken. Morten får premie som beste utenbys bokser (beste Fighter)

Leave a Reply