Diplom stevne i Grimstad og Lag kamp Norge Tsjekkia.

Diplom stevne i Grimstad og Lag kamp Norge Tsjekkia.

Diplom serien Søndag 4 November.

75 kg Diplom

Dorian Bartoszewski Grimstad Bokseklubb vs Adrian Madsen Moss Bokseklubb. Ardian bokser meget bra. Treffer sin motstander både når han går fremover og bakover, han greier også og unnvike bra samtidig som han skifter vingel og kontrer inn fine treffere. Bra bokset og en flott seier i sesongens første kamp.

Lag kamp Norge Tsjekkia.

Lørdag 3 november arrangerte Aik-Lund et internasjonalt stevne i Odderneshallen , Kristiansand. Vi var så heldige og få med to utøvere. Daniel Grande og Morten Dåbu Grimstad Bokseklubb.

Daniel Grande 64 kg Junior var første mann ut, i første runde får han til boksingen sin og bokser jevnt mot en meget god motstander. Skadet Tommelen i første runde og bar preg av det gjennom resten av kampen. Taper kampen med dommerstemmene 0-5.

91 kg Morten Dåbu sin motstander var på papiret meget god motstander og i tøffeste laget så tidlig i karrieren, så det var en kamp vi var meget spente på. Morten greier og fokusere  bra og gir Tsjekkeren kamp helt til slutt.  Vi var tros tap 0-5 veldig fornøyd med Morten sin innsats i kampen.

 

Leave a Reply