Seier i sin femte proff kamp.

Seier til Jamshid Nazari!

Torsdag 4 juli gjorde Jamshid Nazari sim femte proffesjonelle boksekamp i Aabenraa. Der skulle han møte den svenske MMA-utøveren Martin Fouda. Fouda fikk desverre ikke starttillatelse av det svenske forbundet å delta på kampen. Av den grunn fikk vi på kort varsel om ny motstander til stevne i Aabenraa.

Jamshid skal nå møte Kakha Avetisiani fra Georgia som motstander. Avetisiani er en erfaren bokser med 79 profesjonelle kamper. Han har møtt en lang rekke internasjonale boksere, blant andet IBF-verdensmesteren Richard Commey og EBU-mesteren Robbie Davies Jr. Han har også vunnet over Andreas Evensen.

Jamshid hadde full kontroll på bokseren fra Georgia. Han vinner alle 6 rundene og han hadde Avetisiani på gyngende grund opp til flere ganger i løpet av kampen. Det var nok bare rutinen som reddet Kakha Avetisiani fra og bli stoppet før full tid. Det var stor jubel i alle rundene og det Danske publikum satt virkelig pris på Jamshid Nazari sin bokseoppvisning.

Jamshid komenterer.

Vinner klart min femte proff kamp mot en tøff bokser i Aabenraa Danmark.
Selv om det har vært hardt både fysisk og psykisk i det siste,er boksingen livet for meg. Den gir meg styrke.
Først må jeg takk @q_proboxing for muligheten for at vi kan være en del av familien deres og Danmark for å ta oss godt imot. Det var en fantastisk kveld i Aabenraa. Vi gleder oss allerede til neste gang.
Team Nazari takker alle som tok turen til Danmark og de som fulgte med på eventet via streaming.Takk for all støtte. #Teamnazari
با دعای دوستان پنجمین بازی حرفه ای را نیز بردم ، از تمام دوستان و کسانی که در این سفر مرا یاری کردن جهان سپاس ، دوستتان دارم ، تیم نظری 🇦🇫🇳🇴