boxing, fight, perfect art-1295433.jpg

Stopper motstanderen allerede første runde.

Stopper motstanderen allerede første runde.

Mohammad Wakili (Grimstad B

Nasjonalt Bokse Stevne TK-hallen i Tønsberg 2. oktober Grimstad bokseklubb stilte med to utøvere Mohammad Wakili og Kristiyan Venkov Mavrov

Fra venstre på bilde:  Kristiyan Venkov Mavrov og Mohammad Wakili

Senior Lett weltervekt.

Mohammad Wakili (Grimstad BK vs Fredrik Endresen Aasheim (Ørnulf IF.

Mohammad styrer kampen fra første sekund og holder presset, finner ut av motstanderen ungår slagene blokkerer bra og treffer selv med noen gode kombinasjoner.  I siste minutt av runden treffer Mohammad med noen slag som fører til telling på Ørnulf gutten. Dette benytter Mohammad Wakili seg av og følger opp med flere bra kombinasjoner som fører til ny telling. Vinner kampen med seier på RSC1, dommeren stopper kampen allerede i første runde.

Junior Tungvekt.

Kristiyan Venkov Mavrov (Grimstad BK) vs  Alekhan Ilesovitsj Arskhanov (Sportsklubben Av 1909)

I rødt: er Kristiyan Venkov Mavrov

Kristiyan blir tatt litt på sengen i de første slag kombinasjonene i kampen og tar imot et par unødvendige treffere men, det får han også til å skjerpe seg og tar i igjen forspranget i løpet av runden, Kristiyan blir allikevel overasket i sluttesekundet og må ta imot en treffer fra en god motstander. Andre runde er en jevn god runde med god boksing fra begge, tredje runde er Kristiyan Venkov Mavrov virkelig på jakt og styrer runden med noen gode treffere men, litt for sent det holdt ikke til seier. Resultat med dommerstemmene 0-3