To gull i HSK Cup Hillerød Danmark

HILLERØD DANMARK 15-17 oktober 2021.

Adam Arsaev og Rohullah Khan fra Aik-Lund vinner i HSK cup Danmark

Semifinale senior 60 kg

Murtaza Barati – TK Norge vs Ali Fadel – Djurgårdens BK Sverige

Murtaza trener for tiden i Grimstad Bk og ​​er derfor med sørlendingene på tur til HSK Box cup. Første runde presser Murtaza motstanderen, treffer bra på og har god kontroll på motstanderen fra Sverige. Andre runde er som første, Murtaza presser motstanderen virkelig og treffer bra hele runden, blir litt for ivrig å må ta et par treffere selv på siste av runden, Andre runde er mye av kruttet ute av begge bokserne men de jobber bra begge to, en jevn fin tredje runde med mye vilje fra begge bokserne. Svensken vinner kampen med dommerstemmene 1-2.

Semifinale senior 63,5 kg

Rohullah Khan Aik-Lund Norge vs Anas Abdigani Hisingens Boxningsklubb Sverige

Rohullah er litt anspent men, greier og få kontroll på en meget høy og rotete bokser. Andre runde styrer Rohullah motstanderen treffer godt med noen bra kombinasjoner. Tredje runde får Rohullah virkelig ting til og stemme finner avstanden, treffer uten selv å bli truffet og viser god boksing. På slutten av siste runde ebber kreftene ut og må ta imot et par treffere, vinner kampen med dommerstemmene 2-1 og videre til finale.

Semifinale Junior 75 kg

Hákon Garðarsson- HR Island vs: Adam Arsaev   AikLund Norge.

Adam Arsaev i blått.

Adam begynte med å ha full kontroll på motstanderen fra Island, det viser seg at etter to år uten kamp er ikke timingen og avstandsbedømmelsen helt på plass. Han har allikevel full kontroll på motstanderen og gjør nesten som han vil men, tar imot noen unødvendige treffere inn i mellom. Ingen tvil han tar en soleklar seier. Det er bare og glede seg til neste kamp. Klar 3-0 seier til Adam Arsaev.

Finale junior 75 kg Joel Perz – C.I.K Danmark vs  Adam Arsaev  – Aik,Lund Norge. Motstanderen møter ikke opp og Adam vinner på WO. Gull i HSK 2021

Finale senior 63,5 kg

Rohullah Khan – Aik.Lund Norge vs Anas Abdigani – Hisingens BK Sverige.

Rohullah i blått.

Første runde bokser Roholla meget kontrollert og styrer motstanderen, treffer med slagene sine og vinner en god runde. Andre runde runde er Rohullah litt for ivrig og går på en hard treffer å må ta telling til 8, dette gjør at han skjerper seg og finner tilbake til den gode boksingen, kontrollerer resten av runden med fine gode treffere. Det blir en jevn god siste runde med god teknikk fra begge bokserne, Rohullah vinner kampen 3-0 og Gull i HSK cup 2021.

Vi hadde også med junior 92 kg Kristiyan Mavrov Grimstad bokseklubb.

Han fikk dessverre ikke noen motstander menn, fikk fire gode runder sparring med Muslim Ysupov fra Jessheim BK