To sterke sølvmedaljer til Grimstadboksere i Danmark

Hvidovre box cup 2012 er et av Europas største boksestevner.

Helge Engesland var den som gjorde det skarpest i dette store stevnet, i semifinalen 75 kilo. Han utbokset sin motstander Allan Larsen,- fra IF 32 Glostrup BK, og vant en klar seier. I finalen ble det noe hardere kamp for Helge, der møtte han Nicki Hansen fra bokseklubben BK Sparta.  Det var en helt jevn kamp som kunne gått begge veier. En sterk bokseoppvisning og sølvmedalje til Helge Engesland.

Kai Robin Havnaa møtte i semifinalen Tungvekt Tobias Søris fra Slagelse BK. Den endte dessverre med diskvalifikasjon av Søris. I finalen møtte Kai Robin en sterk og god bokser fra England, Jermaine Kelly fra Islington boxing club. Det ble en hard god kamp for begge bokserne.I første runde fikk Jermaine et kutt over venstre øye, etter en hard høyre fra Kai Robin. Kampen var nær ved å bli stoppet, heldigvis så fikk de fortsette å bokse. Ut i siste runde fikk Jermaine inn noen flere treffere enn Kai Robin, og halte i land seieren. En fin sølvmedalje til Kai Robin.

Rudi Dybedahl  Kahn  møtte hjemmefavoritt ,70 kilo, Thor L Larsen  fra Hvidovre BK. Rudi holdt oppe presset og styrte mesteparten av kampen. Thor greide og lure inn noen treffere og fikk dermed mest poeng. En knepen seier til hjemmefavoritten. Igjen en godt gjennomført kamp av Rudi.

Bilde fra venstre. Helge, Rudi, Kai Robin.

Leave a Reply