Kai Robin debuterer på landslaget i Aberdeen den 18.mai

Lagoppstillingen i landskampen mot Scotland

Norge møter Scotland i en landskamp i Aberdeen 18. mai og lagoppstillingene er nå klar. Landskampen består av elleve kamper med fire seniormatcher og sju juniormatcher. Norge stiller opp med et sterkt juniorlag mot Scotland som også har gode juniorboksere. På seniorsiden har vi også et godt lag der tungvekteren Kai Robin Havnaa debuterer på landslaget.

Norges tropp i landskamp mot Scotland Senior 56 kg Ali Srour, TK 69 kg Jamshid Nazri, AIK Lund … 81 kg Ahmet Abdelfatta, TK 91 kg Kai Robin Havnaa, Grimstad

Junior 56 kg Bernhard Angelo Torres, Gran 60 kg Hadi Srour, TK 64 kg Amin Srour, TK 69 kg Martin Larsen, Trondhjem BK 69 kg Ask Vang, TK 75 kg Vegar Tregren, Ulfan 81-91 kg Joakim Sliwa, Trym http://www.boksing.no/t2.asp?p=48248&x=1&a=270971